Дірці на пивзаводівському мосту у Кременчуці подарують проект до дня народження

26.07.2019, 12:31 Переглядів: 3 185 Коментарів: 3

 

Розробники мають виконати першу частину проекту на капремонт шляхопроводу до кінця липня

Дірці на пивзаводівському шляхопроводі, якій 14 серпня виповниться рівно рік, у мерії таки обіцяють ремонт восени цього року. За словами директора департаменту ЖКГ Івана Москалика, до кінця липня буде виготовлена перша частина проекту на капремонт: на роботи, які дозволять зняти аварійну ситуацію на мосту. Тобто проект з'явиться практично до дня народження дірки на шляхопроводі.




У перших числах вересня ми зможемо сказати, як будемо проводити цей ремонт. До кінця липня отримаємо першу частину проект та будемо займатися технічною організацією робіт. Це стосується термінових робіт: підсилення несучих конструкцій мосту. Друга частина — це залізні ферми, верхня частина мосту. Це довше і дорожче, але зараз слід виконати першочергові роботи, - коментує Іван Москалик.


Наразі точну вартість робіт він не називає — чекає остаточного висновку проектантів. Нагадаємо, відповідно до договору, проектні роботи мають тривати до 15 вересня, а експертиза проектно-кошторисної документації — до 30 жовтня. Однак, директор департаменту ЖКГ стверджує, що проектанти прискоряться заради того, щоб аварійні роботи на мосту виконати до зими.



Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
26 липня 2019 13:43

Это апофеоз разгильдяйства чиновников! Там работы на неделю! 


13 1
0
26 липня 2019 14:02

А чего это цена не известна? Поначалу было 30 потом подрасла цена до 50 лимонов грн. Уже озвучивалась. И почему ремонт делать осенью? Ждете когда начнутся дожди и похолодает? Обычно в такую погоду асфальт типа ложат. Ну тут тоже решили положить....


8 0
0
26 липня 2019 14:17

Осенью - что бы не успеть выполнить в текущем году. Тогда можно будет заложить в бюджете статью расходов снова. А может и на новый проект. Благо, на крюковском мосту эта схема обкатана до блеска.


17 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх