Нарешті: минулорічні «розкопки» біля «Кредмашу» обіцяють заасфальтувати до кінця року

29.09.2019, 08:02 Переглядів: 2 347 Коментарів: 1

За ремонт відповідає «Полтаваобленерго»

Минулорічні «розкопки» біля «Кредмашу», де перекладали тепломагістраль, планують заасфальтувати до кінця року. Про це повідомив, відповідаючи на запитання «Телеграфа», Андрій Щербань, генеральний директор ТОВ «Кременчуцька ТЕЦ». Ми запитали про долю «розкопок» під час відкритих слухань ТЕЦ по тарифах та інвестпрограмі.


Наразі за магістральні теплові мережі лівобережжя відповідає КремТЕЦ, але до того, як функції з постачання тепла та електроенергії цьогоріч були розділені, мережі ремонтувало ПАТ «Полтаваобленерго» - воно й має привести до ладу тротуар та проїзд на місці минулорічного ремонту, підкреслив Андрій Щербань.


За його інформацією, колеги з «Полтаваобленерго» вже провели тендер, визначилися з підрядником, і до кінця року тротуар та частину дороги приведуть до ладу.


Віце-мер з комунальних питань Валерій Декусар додав, що про розриття неодноразово говорили під час штабу підготовки до зими. Пропонували відновити асфальт силами комунального підприємства ШРБУ і виставити рахунок «Полтаваобленерго». Проте підприємство від такої допомоги відмовилося. Влітку головний інженер КремТЕЦ заявляв, що відновити асфальт на місці ремонту тепломереж заважають «фінансові нестиковки».

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
29 вересня 2019 16:22

А когда залатают дырки на мостах?


2 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх