Видатним спортсменам планують придбати квартири за рахунок бюджету Кременчука

3.10.2019, 15:05 Переглядів: 2 384 Коментарів: 1

 

Також планують залучити й інші джерела фінансування

Видатним кременчуцьким спортсменам планують купувати квартири за рахунок міського бюджету. Відповідний проєкт рішення «Про затвердження Міської програми забезпечення житлом спортсменів міста Кременчука на 2019-2024 роки» виносять на сесію міської ради, яка відбудеться наприкінці жовтня.


Згідно проєктом рішення обсяг програми - понад 12 млн грн. Квартири планують купувати видатним спортсменам Кременчука, які: посіли призові місця на Олімпійських та Паралімпійських іграх, чемпіонатах світу та Європи. Або представляють установи, заклади та організації сфери фізичної культури і спорту Кременчука (спортивні клуби, дитячо-юнацькі спортивні школи, центри та клуби фізичної культури і спорту інвалідів, спортивні федерації) та їх «залікові очки» і спортивні результати заліковані безпосередньо місту Кременчуку Полтавської області.


Фінансування Програми здійснюється за рахунок коштів, які щороку передбачатимуться у місцевому бюджеті для реалізації заходів Програми, а також за рахунок інших джерел, не заборонених чинним законодавством.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

1 223
3 жовтня 2019 15:55

Скажіть за якою адресою торік у Кременчуці було придбано житло для Беленюка? Позняки, Причальна 11? Така адреса? Чи інша? Куди пішли ті виделені йому чималі кошти? Якшо немає адресної купівлі з реальним проживанням спортсмена - то є звичайний дерибан у великих обсягах! Взаємовигідний дерібан!


11 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх