«Лукас» показав, як у Кременчуці «народжуються» грильяжні цукерки та круасани

9.11.2019, 08:15 Переглядів: 8 381 Коментарів: 3

 

На честь 20-річчя кондитерська компанія «Лукас» показала виробництво деяких солодощів

6 листопада кондитерська компанія «Лукас» відзначила своє 20-річчя. З цього приводу кременчуцьких журналістів запросили на виробництво, що знаходиться на Чередниках. Зокрема показали, як «народжуються» грильяжні цукерки та круасани.


 

Круасани спочатку випікають, а потім начиняють


 

За зміну виробляють близько 16 тонн грильяжних цукерок

Фото: Артем Коваленко
Автор: Євгенія Каблучка Фото: Артем Коваленко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

0
9 листопада 2019 09:57

А раньше военным помогали, передавая через волонтёров помощь на фронт...

С праздником тебя, моя любимая компания...

 


8 5
0
9 листопада 2019 10:13

***


8 5
0
9 листопада 2019 13:28

Фото только досмотрел... MFK!!! Это что, на круасанах так лица можно отъесть?!

И ещё хотел задать вопрос представителям компании: как сейчас обстоят дела с грызунами на производстве?


6 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх