Все буде English або як Збройні сили наближатимуть до стандартів НАТО

24.12.2019, 13:13 Переглядів: 3 016 Коментарів: 2

 

З 2020 року всі військовослужбовці, починаючи від солдата до генерала, будуть поступово вивчати англійську мову, щоб знати і вміти використовувати штабні документи, а також для вільного спілкування під час міжнародних навчань - це один зі шляхів наближення української армії до стандартів НАТО

Українські військовослужбовці будуть вивчати англійську мову аби армія наблизилася до стандартів НАТО, про це повідомив заступник начальника Генштабу Сергій Наєв в коментарі BBC News Україна.


За його словами, вивчення англійської мови - один зі шляхів наближення української армії до стандартів НАТО, а тому з 2020 року у ЗСУ візьмуться за вивчення англійської на всіх рівнях. Посилити вивчення англійської мови планують й за допомогою інструкторів західних партнерів.


Втім, скоріш за все це будуть мовні курси у вищих військових навчальних закладах. Перевага під час просування по службі буде надаватися тим, хто знає англійську.


Зокрема, за словами заступниці міністра оборони України Аліни Фролової, в міністерстві планують ввести перелік посад в ЗСУ, для яких знання англійської буде однією з основних вимог.


Раніше володіння англійською вимагали лише від учасників миротворчих місій. В минулому році Україна провела 21 спільне навчання з НАТО - 6 в Україні та 15 за кордоном.


Також з 2020 року органи військового управління ЗСУ переходять на нові організаційні структури, що діють у НАТО.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

540
1
24 грудня 2019 15:41

А ще в арміях країн НАТО (наприклад США) за те що знаєш одну або декакілька іноземних мов непогана реальна доплата до зарплати (за кожну мову), а не майбутнє просування по службі (колись, мабуть).


3 2
0
25 грудня 2019 12:37

вспомнят ребята, что London is tha capital of Great Britain))). Уже +10% к скиллам и урону добавятся с первого занятия))


1 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх