Коронавірусне: у Кременчуці патрульна поліція обмежує прийом громадян

16.03.2020, 17:03 Переглядів: 4 675 Коментарів: 1

 

Тепер звертатися до патрульних треба письмово або у електронному вигляді

У Кременчуці у зв'язку з коронавірусом поліція обмежує прийом громадян. За інформацією пресслужби патрульної поліції міста, такі заходи вводяться на підставі постанови КМУ від 11.03.2020 №211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу 2019-nCoV».


Ведеться прийом лише з невідкладних питань, а саме:

  • видача евакуйованого транспортного засобу;
  • повернення посвідчення водія відповідно до судового рішення (за умови закінчення строку дії тимчасового дозволу на право керування та за наявності судового рішення).


З усіх інших питань доведеться звертатися до батальйону патрульної поліції Кременчука письмово, на адресу: 39600, м. Кременчук, проїзд 40 років ДАІ, 3 (або на електронну пошту kremenchuk@patrol.police.gov.ua).


Існують певні вимоги щодо оформлення таких звернень, вони зазначенні в ЗУ «Про звернення громадян». Згідно з ст. 5 цього закону, письмове звернення може бути надіслане з використанням мережі інтернет, засобів електронного зв’язку (електронне звернення).


У ньому має бути зазначено прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання громадянина, викладено суть порушеного питання, зауваження, пропозиції, заяви чи скарги, прохання чи вимоги.


З метою спрощення процедури оформлення письмових звернень громадян, особа може подати звернення шляхом заповнення відповідної форми (з підписом заявника), яку можна отримати на сайті патрульної поліції України.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
16 березня 2020 18:38

А я до этого ежедневно заезжал перед работой...  

___

А между тем, в мире новый челлендж, блогеры облизывают крышки унитазов в общественных местах и выкладывают видео в сеть! Интересно, наши блогеры (ричи-вичи) тоже выложат?! Если только - сразу подпишусь!

heart_eyes


1 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх