Як на Полтавщині вирощують їжу королів та фіолетову картоплю

15.06.2020, 15:05 Переглядів: 4 568 Коментарів: 2

 

Продукцію фермер реалізує через соцмережі

На Полтавщині у селі Красна Лука Гадяцького району фермер Валерій Нижник вирощує фіолетову картоплю та спаржу. Вирощувати овочі чоловік розпочав як хобі.


Спаржу, яку ще називають їжею королів, Валерій привіз з Німеччини. Цікаво, що сезон спаржі триває недовго: травень-червень, саме тому цей продукт не з дешевих.


Поки серед українців немає культури споживання спаржі. Хоча спаржа легка в приготуванні. Можна хвилину проварити у солоній воді, потім промити у холодній воді й на дві хвилини на сковорідку. Ще можна приготувати на грилі. Спаржа смакує до всього – до м’яса, яєць, риби та навіть картоплі.


Фіолетовий сорт картоплі з Франції також користується попитом серед українців. Всю свою продукцію фермер реалізує самостійно через свої сторінки в Instagram та Facebook.


 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 2

0
15 червня 2020 15:36

на правах рекламы ?:)


8 3
642
15 червня 2020 15:40

Цитата: cheh_a

на правах рекламы ?:)

А ще є розділ Кременчук і текст "На Полтавщині у селі Красна Лука Гадяцького району...". Як вони поєднуються?


6 2

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх