Рекордну кількість учасників зібрав чемпіонат з грепплінгу та панкратіону

16.03.2021, 14:04 Переглядів: 2 403

 

На змагання зібралися учасники не лише з Полтавської, а й Кіровоградської областей

Протягом двох днів у Горішніх Плавнях проходив Кубок Полтавської області з панкратіону та грепплінгу. Запеклі поєдинки проходили у спортивному комплексі ФОК.


На змагання завітав чемпіон Європи та срібний призер чемпіонату світу з панкратіону Максим Сергеєв. Загалом ці змагання були дуже потужними, адже поруч з юними спортсменами, змагалися досвідчені любителі та професіонали.


У перший день змагань, 6 березня, 224 учасники змагалися у грепплінгу. На змагання завітали учасники та представники різних міст Полтавської та Кіровоградської областей: клуби «Шторм» і «Спарта» (Кременчук), «Спарта» і «Фламінго» (Горішні Плавні), «Скорпіон» і «Євроклуб» (Лубни), «Бронібор», «Вантім» і «Юкен» (Полтава), спортсмени з Долинського Кіровоградської області.


Змагання проходили у 6 вікових категоріях: 2011-2013 року народження, 2009-2010, 2007-2008, 2005-2006, 2003-2004, 2002 та старші.


Змагання тривали з ранку й до пізнього вечора. У підсумку перше командне місце завоювали спортсмени з Лубен, друге - Горішні Плавні, третє у Кременчука.



На другий день проходили змагання з панкратіону. Хлопці та дівчата змагалися у розділі традішн (для дітей до 16 років), та у розділі фул. Тут дозволені не лише удари у тулуб, а й удари у голову, боротьба у стійці та партері.


- На змагання завітало дуже багато учасників. Найбільше представників з Лубен. Результати між містами були дуже щільними, різниця в 1-2 бали, адже з Полтавщини зібралися топові клуби, - зауважив один з організаторів змагань Андрій Зубенко. - Після карантину рівень змагань дуже високий. У розділі фул виступали як професіонали, так і любителі, які нічим не поступалися досвідченим спортсменам.


Перше командне місце завоювали Лубни, друге - Полтава, третє за Горішніми Плавнями.


Наступні змагання планують провести у Горішніх Плавнях на день металурга, а у вересні Кременчук має прийняти чемпіонат Полтавської області.

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Андрій Зубенко, Горішні Плавні Online Джерело відео: ГОК ТВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх