КДЮСШ №2 отримав нового/старого директора Кобзистого, але повертатися немає куди (доповнено)

30.03.2021, 16:16 Переглядів: 2 615 Коментарів: 1

 

Судові тяганини триватимуть, й чим завершиться другий раунд поєдинку Кобзистий vs Управління спорту покаже лише час

Вчора, 29 березня, Віктор Кобзистий повернувся на посаду директора КДЮСШ №2, проте від спортшколи майже нічого не залишилося. Як розповів Телеграфу Віктор Кобзистий, керівник Управління молоді та спорту Олег Медведенко показав трудову книжку та наказ про поновлення його на посаді директора КДЮСШ №2. Проте повертатися немає куди. За словами нового/старого директора будівлю школи передали на баланс іншої школи - реорганізованої КМ ДЮСШ.



Поновлення на роботі та виплата 14 000 грн негайно - рішення Автозаводського суду. Один з двох пунктів рішення суду управління спорту виконало, проте під великим питанням залишається виплата місячної зарплати. Адже за однією інформацією рахунків КДЮСШ №2 вже немає, за іншою - вони на стадії закриття бо відкритими залишаються борги школи за оплату комунальних послуг.


Яка зараз ситуація з рахунками? Чи будуть позиватися до апеляційного суду щодо рішення прийнятого минулої п'ятниці? Й хто позиватиметься, адже позов Кобзистого був саме до КДЮСШ №2 і якщо його немає, хто є правонаступник? Ці та інші питання ми намагалися задати управлінню молоді та спорту проте відповіді не отримали.


Доповнено 


На засіданні виконкому, 2 квітня, міський голова Кременчука Віталій Малецький сказав, що будуть подавати апеляцію. Про це він повідомив відповідаючи на питання журналістів. 


- Однозначно будемо подавати апеляцію, щодо компенсації. Частину заробітку сьогодні (2 квітня - ред.) профінансували, там близько14 тисяч гривень. Ми впевнені, що дотримали всіх процедур. І те рішення, яке прийняв суддя - не коментую, але апеляційний суд поставить крапку. Якщо ні, то будемо йти далі, - додав мер. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

364
31 березня 2021 20:38

Хто неправомірно звільнив Кобзистого? От нехай він особисто і сплатить 14000 грн., а не з бюджету.


4 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх