У питанні «Озерного» Малецький пропонує йти шляхом перших переселенців Ізраїлю

12.04.2021, 18:01 Переглядів: 2 854 Коментарів: 1

 

Проведення комунікацій vs автономне забезпечення: боротьба за мікрорайон «Озерний»

Сьогодні, 12 квітня, на засіданні апаратної наради у міського голови Кременчука журналісти поцікавилися щодо подальшої долі мікрорайону «Озерний». На засіданні робочої групи депутат Ігор Шварцман озвучив, що забезпечення меморіального комплексу буде автономним й проведення комунікацій не передбачають. Виникло питання, що робити майбутнім мешканцям мікрорайону, які отримали земельні ділянки в «Озерному».



Віталій Малецький, міський голова, зауважив, що питання автономності - це особиста думка депутата Шварцмана, але зважаючи на розвиток технологій здається дивним, що такий комплекс забезпечуватимуть автономною каналізацією та живленням. Тому будуть працювати з проєктантами.


- Вихідці з Кременчука та Харкова започаткували Рішон-ле-Ціон (4 найбільше місто в Ізраїлі - ред.) перше поселення. Їм дали кошти, щоб збудувати першу водонапірну вежу. Якщо рухатися шляхом перших переселенців - можна все зробити, - сказав міський голова. - Якщо ми хочемо жити хутором - десь тоді у себе вдома. Як хочете так і трактуйте.


Нагадаємо, що у мікрорайоні «Озерному» роздали землі АТОвцям й планували, що інвестор будівництва меморіального комплексу проведе комунікації до комплексу, а також ними зможуть скористатися й власники земельних ділянок мікрорайону.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

0
13 квітня 2021 10:17

Їм дали кошти, щоб збудувати першу водонапірну вежу.

 

Евреи дали денег евреям, чтобы построить водонапорную башню для евреев.

А у нас вот как они, интересно, предполагали, что инвестор мемориала за свои деньги протянет коммуникации для нескольких сотен домов? Для мемориала нам нужно 100 кВт мощности, но мы протянем несколько мВт, газ вообще не нужен, ну так и быть, протянем газопровод среднего давления и поставим ГРП, авось пригодится. То же самое с водой и канализацией. Виталька ж прямым текстом говорил, что строительство многоквартирных домов заглохло потому, что коммуникации конских денег стоили.

 

Землю вам раздали, а про коммуникации в Земельном кодексе ничего не написано, увы.


2 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх