Кременчужани завоювали нагороди на чемпіонаті України з бодібілдингу (доповнено)

2.11.2021, 08:28 Переглядів: 2 942

ТелеграфЪ дізнався, хто з наших спортсменів повернувся зі змагань з медалями

У Полтаві відбувся 30-й ювілейний чемпіонат України з бодибілдингу та фітнесу, у якому в 46 номінаціях змагалися спортсмени з 23 областей. Чоловіки та жінки змагалися у таких дисциплінах, як бодибілдинг, фітнес, класичний бодібілдинг, фізік та фітнес-бікіні.

Змагання проходили за правилами Національної Федерації бодібілдингу України та міжнародними правилами бодибілдингу IFBB. Оцінювали виступи спортсменів кваліфіковане журі.

За підсумками змагань 6 спортсменів з Полтавщини, серед яких кременчужани, завоювали нагороди:

  • Наталія Прохорова - жінки фізик (відкрита першість);
  • Світлана Гордієнко - жінки бодіфітнес (до 158 см). Кременчужанка Світлана Гордієнко із Спорт лайфа завоювала 1 місце у категорії бодіфітнес до 158 см та 2 місце в категорії акробатичний фітнес.

  

  • Сергій Ройко — чоловіки фізик (до 179 см), а також абсолютна категорія чоловіки фізик. Тріумфально виступив вихованець Олександра Гордієнка - Сергій Ройко, який переміг в категорії менс фізик до 179 см і вдруге став абсолютним чемпіоном України.

  

  • Олена Бойко — жінки юніори бікіні до 166 см;

 

  • Марина Полапа — жінки моделі.

 

Андрій Редько - вихованець Гордієнка, завоював 7 місце в категорії менс фізик + 182 см і Рустам Тамазашвілі ( тренер Сергій Ройко) посів 6 місце в категорії юніори менс фізик відкрита категорія і 5 місце в категорії менс фізик до 179 см. Яна Керімова з клубу Чемпіон посіла 4 місце в категорії бікіні до 162 см. 

Кременчужанка Валентина Канцибер на 5 місці в категорії бікіні до 160 см. Три диплома за підготовку чемпіонів України отримав Олександр Гордієнко. У підсумку команда Полтавської області посіла 4 місце в загальному заліку. А вже 3-го листопада збірна України відправляється в Іспанію на чемпіонат світу ( 3-8.11 Санта Суссана), де змагатимуться Світлана Гордієнко, Сергій Ройко та в якості судді та тренера Олександр Гордієнко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх