«Дякую всім хто підтримав», - капітан «Кременя» Валерій Курелєх попрощався з командою (доповнено)

7.11.2021, 08:17 Переглядів: 3 305

 

Ще кілька футболістів під питанням

Капітан та захисник футбольного клубу «Кремінь» Валерій Курелєх покинув команду. На своїй сторінці в інстарам футболіст подякував за підтримку та зауважив, що з цього часу писатиме нову сторінку своєї історії. 

- Не люблю довгі прощання. Дякую всім ктопідтримав, на цьому етапі будемо писати нову історію. Всіх обійняв, - написав Валерій Курелєх. 

Зауважимо, що за спостереженнями Телеграфу, щось не хороше відбувається в команді. Одразу після гри з «Волинню» на інстаграм сторінці «Кременя» вийшов коментар Валерія Курелєха де він сказав, що шукатиме нову команду, проте через деякий час цей пост зник.

Серед вболівальників пішли чутки, що з команди хочуть прибрати близько 6 гравців (хтозна може й більше, але поки звучали лише ці прізвища): захисника Богдана Бичкова, воротаря Дениса Старченка, півзахисника Максима Авер'янова, захисника Валерія Курелєха та півзахисників Дениса Бєлусова та Вячеслава Орла. 

Якщо капітан Денис Бєлоусов цей матч пропустив через дискваліфікацію, то Бичков, Курелєх, Авер'янов та Орел не потрапили у заявку на матч з «Краматорськом» й дивилися гру з трибун. 

За нашими спостереженнями біля адмінбудівлі вболівальники намагалися з'ясувати у тренера та директора, яка ситуація з гравцями, чи правда, що їх звільнятимуть у вихідний день. Проте жодної конкретної відповіді так і не отримали. Також жодної інформації не надає офіційний сайт команди.

Після цього за кілька годин з'явився пост Валерія Курелєха, де він попрощався з командою. 

За інформацією «Телеграфа» офіційно команду покинули Валерій Курелєх та Вячеслав Орел. Доля інших гравців поки не відома. 

Зауважимо, що до зимового міжсезоння у «Кременя» залишилося ще три гри. Кременчуцька команда 8 поспіль матчів не знає смаку перемог й наразі посідає передостаннє місце в турнірній таблиці. 

Доповнено 

Станом на вечір 7 листопада Кремінь офіційно покинули: Максим Аверянов, Вячеслав Орел та Денис Старченко.

У понеділок, 8 листопада, команду покинули Богдан Бичков та Валерій Курелєх. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх