Незаконне будівництво - або реконструкція прилеглої ділянки: що ж відбувається на проспекті Свободи

24.11.2021, 16:03 Переглядів: 2 688 Коментарів: 1

На сесії Кременчуцької міської ради депутати намагалися з'ясувати, чи дотримуються закону забудовники Кременчука

Під час розгляду питань про затвердження детальних планів територій голова депутатської комісії з будівництва Денис Терещенко зауважив, що порушений порядок дій, встановлений законодавством. За словами депутата, на ділянках, план яких ще не затверджено, повним ходом йде будівництво.

- На комісії ми дуже ретельно розглядали ці два питання. Що ми прохали? Перше - надати можливість ознайомлення з паперовим екземпляром детального плану території. В нас була інформація, що на цих ділянках давно вже все збудовано, і ми прохали до 17.00 понеділка надати протокол виїзного засідання та фотофіксацію того, що відбувається. Там вже все збудовано. А ми сьогодні затверджуємо детальний план території?!

Він запропонував зняти обидва питання з порядку денного та направити комісію на об'єкт і за наявності незаконного будівництва виписати протокол.

- Це жахи, розумієте? Це сором. Ганьба, - додав пан Терещенко.

Депутат надав колегам фотографії, на яких зафіксовано наявні порушення.

Щодо питання № 60 (стосовно будівництва автомобільної мийки самообслуговування на Полтавському проспекті, 29/2) пропозицію Терещенка не підтримали: мер запевнив, що власник ділянки займається реконструкцією прилеглої частини (вкладає плитку, ремонтує каналізацію і т.д.).

По питанню №61 (про затвердження детального плану території по проспекту Свободи в районі будинку 54-А), ситуація дещо інша - адже на фото чітко видно, що на об'єкті працює кран і проводяться роботи.

 

- Наскільки я знаю, там підприємець реконструює свій склад. Але й починати будівництво без детального плану не зовсім правильно, - зауважив мер.

В решті решт депутати вирішили зняти це питання на допрацювання, аби з'ясувати, які саме роботи ведуться на зазначеній території.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

423
24 листопада 2021 17:12

Висновок : будуйте що вам треба ,а оформлення потім .Цікаво тільки одне, будується не собача будка а споруда ,діє кран ,будуть комунікації (вода ,газ,електрика),виходить всі в долі ?(пожежники ,архітектор,і т.д.?)Корупція живе та процвітає(недавно дивився відео про Сінгапур ,"пєчалька "як кажуть ,у нас би сіли всі )


8 1

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх