«Обіцяв пан шубу, і слова його теплі»: скільки заплатять персоналу лікарні «Кременчуцька»

24.12.2021, 08:04 Переглядів: 2 143

 

«ТелеграфЪ» поспілкувався з директоркою лікарні, аби з'ясувати причини систематичних затримок заробітної плати та «ковідних» доплат

У лікарні інтенсивного лікування «Кременчуцька», зокрема, в інфекційному відділенні, систематично затримують виплати коштів персоналу. Зі скаргами на це працівники лікарні почали звертатися ще в серпні, проте ніяких змін наразі не відбувається: люди й досі вчасно не отримують зарплатню.

«ТелеграфЪ» попросив директорку медичного закладу Оксану Корлякову прокоментувати ситуацію та пояснити, чому так відбувається - адже в інших лікарнях гроші вже давно отримали. За словами директорки лікарні, причина несвоєчасної виплати зарплат - затримки з боку Національної служби здоров'я.

- Якщо бачите десь статистику, то ЛІЛ «Кременчуцька» найбільше пацієнтів веде. Кожен місяць у нас до 300 пацієнтів проходить. І нам найважче провести розрахунки по зарплаті, - розповіла пані Корлякова. - Вони (НСЗУ - ред.) ж не просто дають зарплату, вони рахують кожного пацієнта, передивляються в електронних запитах, формують звіт, перевіряють всю документацію.

Директорка лікарні «Кременчуцька» зазначила, що минулого року працювати було легше, адже платили більш охоче. Тоді лікарні навіть доплачували за придбання та введення в експлуатацію апаратів ШВЛ. Зараз цього немає.

Щодо розміру «ковідних» доплат, то він залишився незмінним - до 300%. Пані Корлякова пообіцяла, що за листопад персонал лікарні отримає максимально можливу суму:

- Ми заплатимо 300% усім, хто безпосередньо працював з ковідом. Це гнійно-септичне відділення, реанімація, інфекційне відділення. За грудень теж в усіх буде 300%, крім гнійно-септичного відділення, яке не працює вже в грудні.

Чи дійсно увесь персонал вказаних відділень отримає доплати у повному розмірі, дізнаємось незабаром.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх