25 січня кременчуцька кондитерська компанія «Лукас» встановила світовий рекорд - майстри-шоколадники виготовили найбільшу в світі грильяжну цукерку Sharzan.
Рекорд зафіксували у прямому ефірі гала-концерту «Україна має талант» на телеканалі СТБ. Команда кращих спеціалістів компанії протягом трьох місяців працювала над створенням неймовірної цукерки вагою в 1 тонну.
Зафіксовані результати:
Це стало 12-м українським та 1-м світовим рекордом, встановленим кондитерською компанією. Рекорд зафіксували Людмила Боталова, креативна директорка компанії «Лукас», Ганна Крисюк, генеральна директорка Книги рекордів України, засновниця Книги світових рекордів, та Григорій Решетник, ведучий СТБ.
Це досягнення присвятили 30-й річниці Незалежності країни. Рекордна цукерка дорівнює близько 66 000 цукеркам стандартного розміру. Щоб виготовити її, використали 500 кг арахісу, 250 кг цукру, 140 кг патоки, 100 кг глазурі та інших інгредієнтів.
Цукерку перевезли до Резиденції Санти на ВДНГ у Києві, де протягом 2 тижнів гості з усієї країни зможуть ближче познайомитися з досягненням.
Про створення цукерки «Телеграфу» розповіла креативна директорка компанії Людмила Боталова.
Пані Боталова розкрила «Телеграфу» таємницю: після 9 січня цукерку планують привезти до Кременчука, адже мешканці міста просто зобов'язані її побачити. Точне місце, де виставлять цукерку, поки що не відоме - але ми триматимемо вас в курсі!
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.