Кременчуцькі випускники відмовилися від подарунків на користь Збройних сил України

31.05.2022, 17:24 Переглядів: 4 709

 

Для бійців закупили тактичні ліхтарі

Випускники групи Л-11А наукового ліцею «Політ» при Кременчуцькому педагогічному коледжі ім. А.С.Макаренка зробили подарунок українським воїнам. Під керівництвом класного керівника Валентини Верещаки учні вирішили допомогти нашій армії, нашим хоробрим і мужнім хлопцям, які кожного дня стоять на захисті нашої держави.

 

Підлітки пожертвували власними подарунками на честь закінчення навчання на користь ЗСУ і це безумовно дуже і дуже зворушливо. 

Батьки випускників зібрали близько 4 000 гривень на пам’ятний подарунок ліцеїстам, але ті відмовилися і вирішили віддати кошти на потреби Збройних сил України. 

 

ГО «Координаційний центр об’єднань ветеранів АТО» зв’язалася з одним із підрозділів передової та, за їх проханням, надали допомогу в придбанні тактичних ліхтариків.

 

Так вчора, 30 травня, у військово-історичному музеї ВПУ №7 відбулося вручення ліхтариків для подальшої передачі їх у зону бойових дій. 

У кожну коробку молоді люди поклали листівки зі словами підтримки і подяки нашим героям, а також солодкий подарунок хлопцям з Кременчука. Все це найближчим часом відправиться на фронт.

 

Автор: Альона Душенко Джерело фото: Олена Ніколаєнко
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Допомога військовим:

Акція "Телеграфа" на допомогу українським військовим. Ми закликаємо кременчужан надати посильну допомогу нашим солдатам.

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх