На Дніпрі у Кременчуці пройшли навчання поліції та рятувальників по порятунку людей на воді

16.06.2022, 17:28 Переглядів: 1 883

  

Поліцейські з рятувальниками ДСНС відпрацювали алгоритм спільних дій

Тактичні навчання правоохоронців із залученням КП «КРЕМЕНЧУК АКВА-СЕРВІС» відбулися сьогодні в Кременчуці на річці Дніпро. За легендою, черговий диспетчер підрозділу ДСНС отримав повідомлення про перекидання моторного човна з трьома людьми на відстані 80-100 метрів від берегової лінії.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Полтавщини з посиланням на Кременчуцьке районне управління поліції на своєму офіційному сайті.

- Згідно з алгоритмом дій, водолази «КРЕМЕНЧУК АКВА-СЕРВІС» і Державної служби з надзвичайних ситуацій забезпечили порятунок «постраждалих», які випали з човна, та пошук потонулого. Бригада екстреної медичної допомоги надала доставленим на берег учасникам події необхідну медичну допомогу. 

Своєю чергою поліцейські зібрали матеріали, необхідні для ухвалення подальших правових рішень, а також провели роз’яснювальну роботу з людьми на пляжі щодо правил поведінки на водоймах, - йдеться у повідомленні. 

Відділ комунікації зазначає, що мета тактичних навчань полягає не тільки в удосконаленні механізму співпраці екстрених служб у надзвичайних ситуаціях, але й у налагодженні ефективної комунікації між залученими фахівцями. Окрім того, це попередження громадян про існування реальних ризиків та нагадування про необхідність дотримання заходів особистої безпеки на водоймах. 

 

Автор: Віктор Крук Джерело фото: відділ комунікації поліції Полтавщини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх