У бібліотеку - на ігротеку: де збираються любителі настільних ігор з Кременчука, Горішніх Плавнів, Світловодська

18.09.2022, 16:04 Переглядів: 2 823

 

Кожен може доєднатись

Щосуботи у Бібліотеці на Соборній грають у настільні ігри. У читальній залі збираються настільщики з Кременчука, Горішніх Плавнів, Світловодська та вимушені переселенці.

 

За словами Любові Карпової, завідувачки філії №2 КЗК «Кременчуцька міська публічна бібліотека», вона давно мріяла про те, щоб її бібліотека стала місцем для спілкування молоді, де можна було б змістовно і весело проводити вільний час.

Щоб заохотити молодь приходити до Бібліотеки на Соборній, бібліотекарки проводять різноманітні цікаві та корисні заходи, зокрема використовують ігрові форми роботи. Окрім конкурсів і вікторин, почали проводити зустрічі для настільщиків з Кременчука, району та навіть сусідньої області. Пограти приходить багато вимушених переселенців.

 

- Настільні ігри - чудовий спосіб розвинути ерудицію, поповнити словниковий запас, поліпшити логічне мислення. Але найголовніше, на відміну від комп’ютерних ігор, у настільних ігор є душа, адже це живе спілкування, - ділиться роздумами Микита, «ігромайстер» та досвідчений настільщик із Харкова, який наразі живе у Кременчуці.

Вже відбулося 10 ігротек в Бібліотеці на Соборній. За два місяці ігрову скарбничку бібліотеки поповнили 17 настільних ігор, які подарували місцеві настільщіки та вимушені переселенці.

 

- Дякую всім за такі теплі подарунки. Мрії здійснюються! Тож, якщо ви досвідчені настільщики чи тільки хочете познайомитися зі світом настільних ігор, приходьте до нашої читальної зали, - додала Любов Карпова.

Також можна приносити свої улюблені ігри, щоб пограти в них із новими людьми.

Ігротеки проходять щосуботи від 11.00 до 18.00 у читальній залі філії №2 КЗК «Кременчуцька міська публічна бібліотека» за адресою: вул. Соборна, 9/16. Вхід вільний.

Поставити питання щодо настільних ігор і слідкувати за новинами та анонсами ігрових зустрічей у Кременчуці можна тут.


Нещодавно ми писали про те, що новенького почитати кременчужанам на вихідних.

Автор: Володимир Дмитренко Фото: Володимир Дмитренко, Любов Карпова
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх