У бою за незалежність України з росіянами загинув боєць Максим Сернюк з Кременчуччини

14.02.2023, 13:31 Переглядів: 2 075

 

Вічна пам'ять захиснику України

Вчора, 13 лютого, попрощалися із захисником України Максимом Сернюком, який загинув 6 лютого під Вугледаром Донецької області. Прощання відбулося у батьківській хаті у с. Гайове Новогалещинської громади Кременчуцького району. 

Сернюк Максим Леонідович народився 7 вересня 1986 року. Все життя Максима було пов'язане із захистом держави, спочатку служба в армії, з початку російсько-української війни у 2014 році вступив до лав ЗСУ. До 2017 року служив у 25 бригаді гранатометником, далі працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті. Служив строкову службу у кременчуцькій 107 бригаді. З початку повномасштабного вторгнення долучився до територіальної оборони. 26.06.2022 року він був призваний на військову службу по мобілізації Горішньоплавнівським ОМТЦК та СП Полтавської області. Служив у 72 бригаді, навчання проходив на острові Зміїний. 

6 лютого 2023 року старший солдат, такелажник евакуаційної роти ремонтно-відновлювального батальйону загинув від отримання поранень несумісних з життям в результаті здійснення противником штурмових дій позицій підрозділу поблизу населеного пункту Вугледар. У Максима залишилися батьки, дружина та син. 

— Загинув героєм за нас із вами, щоб ми тут почували себе у безпеці. Максим, як і багато інших побратимів, мріяв про вільну незалежну Україну, будував плани на майбутнє, але не судилося їм здійснитись, бо поклав своє життя за незалежність та свободу нашої держави. Новогалещинська громада висловлює щирі співчуття сім’ї, родичам, близьким та друзям з приводу смерті свого земляка та героя.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини — велике випробування. В цю гірку мить поділяємо горе сім’ї та разом схиляємо голову в глибокій скорботі. Герої не вмирають, вони назавжди залишаються в наших серцях, — йдеться у повідомленні Новогалещинської громади.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх