На щиті з Бахмута до Кременчуччини повернувся військовий Артем Дмітрієнко

15.02.2023, 09:29 Переглядів: 2 840

 

Поховали захисника України з військовими почестями на кладовищі с. Дмитрівки

Вчора, 14 лютого, попрощалися із загиблим солдатом Збройних Сил України Артемом Дмитрієнком. Захисник України загинув при обороні Бахмута Донецької області. Прощання відбулося у с. Дмитрівка Горішньоплавнівської міської територіальної громади.

Народився Артем Анатолійович Дмитрієнко 5 лютого 1984 року у Таджикистані. У 1987 році родина переїхала до України у Дмитрівку. Після закінчення Дмитрівської загальноосвітньої школи, Артем вступив до Кременчуцького професійно-технічного училища №26, де здобув спеціальність електрогазозварювальника.

У 2002-2003 роках проходив строкову військову службу в лавах Збройних Сил України. Працював електрогазозварювальником у НВП «Фероліт», ТОВ «Феррострой». Потім працював у галузі житлового будівництва Києва. У вільний час займався громадською діяльністю, вивчав історію, традиції українського козацтва, рідного краю.

22 березня 2022 року пішов добровольцем на російсько-українську війну. У травні був тяжко поранений під Ізюмом Харківської області. Чотири місяці проходив лікування й реабілітацію. Уже у вересні знову повернувся на фронт до своїх побратимів. У листопаді 2022 року Указом Президента України Артем Дмитрієнко за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».

10 лютого 2023 року в бою за Україну гранатометник мотопіхотного батальйону 93 бригади «Холодний Яр», солдат Збройних Сил України Артем Дмитрієнко, вірний військовій присязі, героїчно загинув у Бахмуті Донецької області.

Поховали захисника України з військовими почестями на кладовищі с. Дмитрівки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх