Кременчуччина на колінах попрощалася з військовим Олександром Великоіваненком

9.03.2023, 17:31 Переглядів: 1 833

 Вічна пам'ять та шана захиснику України

8 березня у Семенівці Кременчуцького району попрощалися з військовим Олександром Великоіваненком. Захисник України загинув 2 березня 2023 року біля Кремінної Луганської області. До останнього подиху військовослужбовець був вірний військовій присязі. У чоловіка залишилися дружина та син.

 

Народився Олександр Миколайович Великоівненко 16 серпня 1983 року у селищі Семенівка. Закінчив Семенівську загальноосвітню школу №2. Строкову службу проходив у 95 десантно-штурмовій бригаді на Житомирщині.

Після служби у лавах Збройних сил України декілька років обіймав посаду слюсаря на підприємстві «Сільгосптехніка», а потім на Веселоподільському цукрозаводі, де довгий час також працювали мама Людмила Іванівна і тато Микола Дмитрович.

Життя тривало, Олександр сумлінно трудився, невдовзі одружився, народився синочок Денис. До початку повномасштабного вторгнення працював на Глобинському м’ясокомбінаті оператором виробництва.

У грудні 2022 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Був стрільцем-снайпером десантно-штурмового батальйону ВЧ А0281. Вірно служив Батьківщині, відчайдушно та сміливо обороняючи її на найнебезпечніших рубежах…

У пам’яті рідних та близьких Олександр Миколайович залишиться доброю, відкритою, щирою, безвідмовною людиною, готовою в будь-який час підставити надійне плече й допомогти. Після закінчення війни чоловік планував повернутися до своєї праці та сім'ї... Але сподіванням не судилося збутися... йдеться у повідомленні Голос громади. 
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх