Як зварити яйця на Великдень, щоб вони не тріснули

4.05.2024, 12:05 Переглядів: 5 310

Дізнайтеся корисні поради щодо підготовки та варіння яєць для Великоднього столу


На святковий стіл слід відібрати яйця, вік яких не менше 5 днів. Занадто свіжі яйця дуже погано чистяться. Це той випадок, коли продукт краще купити в магазині, а не брати у фермерів.

Щоб яйця не тріснули при варінні, дістаньте їх із холодильника заздалегідь і залиште при кімнатній температурі. Якщо варити холодні яйця — шкаралупа може тріснути через перепади температур.

Добре промийте яйця з губкою перед варінням. При варінні додайте у воду багато солі — 1 столову ложку на 1 л води. Варити яйця треба 7-9 хвилин залежно від розміру. Якщо хочете пофарбувати яйця, то барвник слід покласти у воду, довести до кипіння і потім варити яйця.

Нагадаємо, що раніше ми писали, як незвичайно прикрасити крашанки.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх