Любителям спонтанних поїздок за місто чи на природу зазвичай катастрофічно бракує часу підготувати м'ясо для смаження заздалегідь. На допомогу прийде рецепт шашлику швидкого маринування. У маленькому екзотичному ківі міститься велика кількість кислоти, яка розм'якшить волокна та надасть м'ясу неймовірної ніжності
Складові:
Приготування:
Цибулю дрібно поріжте. Ківі почистіть, видаліть насіння і наріжте півкільцями.
Усе з'єднайте, перемішайте. Додайте оливкову олію, сіль, перець. Поєднайте з м'ясом, добре перемішайте. У цьому маринаді м'ясо замаринується за дві години.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.