Салат оригінальний не лише за назвою, а й за приготуванням.
Складові:
Для соусу:
Приготування:
Підготуйте овочі. Цибулю наріжте дрібно, очищену моркву — тонкою короткою соломкою, капусту нашаткуйте і змішайте з морквою у глибокій мисці.
Тепер доведіть воду з оцтом і цукром до кипіння, перекладіть усі овочі на друшляк, а потім залийте їх гарячою рідиною. Потім слід злегка віджати овочі.
Для соусу вичавіть сік лимона та змішайте з ним майонез та соєвий соус. Капусту з морквою перемішайте з подрібненою цибулею і полийте салат соусом.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.