Рецепт картоплі, запеченої у фользі

5.06.2023, 07:07 Переглядів: 1 464

 

Така картопля, запечена в шкірці, дуже корисна, саме шкірка зберігає всі корисні речовини та вітаміни. А солона риба буде доповненням до цієї страви

Складові:

  • картопля – 9 шт.;
  • олія – 4 ст. л;
  • розмарин свіжий – кілька гілочок;
  • паприка мелена – 1 ч. л;
  • сіль, перець чорний мелений.

Приготування

Картоплю ретельно вимийте та обсушіть.

У миску влийте олію, всипте паприку, перець та сіль. Перемішайте.

Кожну картоплину ретельно обмажте отриманою сумішшю. Викладіть на картоплину гілочку розмарину. Загорніть кожну бульбу окремо у фольгу. Викладіть на деко. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 40-50 хвилин.

Перевірте готовність за допомогою зубочистки, картопля має бути м'якою.

Автор: Мирослава Українська
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх