Така картопля, запечена в шкірці, дуже корисна, саме шкірка зберігає всі корисні речовини та вітаміни. А солона риба буде доповненням до цієї страви
Складові:
Приготування
Картоплю ретельно вимийте та обсушіть.
У миску влийте олію, всипте паприку, перець та сіль. Перемішайте.
Кожну картоплину ретельно обмажте отриманою сумішшю. Викладіть на картоплину гілочку розмарину. Загорніть кожну бульбу окремо у фольгу. Викладіть на деко. Випікайте в розігрітій до 190 градусів духовці 40-50 хвилин.
Перевірте готовність за допомогою зубочистки, картопля має бути м'якою.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.