Пісочне печиво на сметані: улюблений рецепт ДДС

6.06.2023, 07:04 Переглядів: 6 437

 

Випічка з тіста на сметані виходить м'якою. Щобільше, на другий-третій день вона не втрачає своїх смакових якостей, не черствіє, а стає розсипчастою

Складові:

  • борошно – 300 г;
  • масло вершкове (заморожене) – 150 г;
  • сметана 20% – 150 г;
  • цукор – 30 г;
  • розпушувач – 10 г;
  • ванільний цукор – пакетик.

Приготування:

У просіяне борошно додайте цукор, розпушувач, ванільний цукор і перемішайте. Натріть на тертці заморожене масло, перемішуючи в борошні. Додайте сметану. Замісіть швидко тісто у грудку, загорніть у пакет і покладіть у холодильник на 20 хвилин.

На присипану борошном робочу поверхню викладіть тісто, присипте борошном. Формою виріжте печиво. Обрізки тіста зберіть, знову розкачайте і виріжте печиво. Так само зробіть з усім тістом.

Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин до золотистого кольору. Коли печиво охолоне, посипте цукровою пудрою.

Автор: Мирослава Українська
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх