Випічка з тіста на сметані виходить м'якою. Щобільше, на другий-третій день вона не втрачає своїх смакових якостей, не черствіє, а стає розсипчастою
Складові:
Приготування:
У просіяне борошно додайте цукор, розпушувач, ванільний цукор і перемішайте. Натріть на тертці заморожене масло, перемішуючи в борошні. Додайте сметану. Замісіть швидко тісто у грудку, загорніть у пакет і покладіть у холодильник на 20 хвилин.
На присипану борошном робочу поверхню викладіть тісто, присипте борошном. Формою виріжте печиво. Обрізки тіста зберіть, знову розкачайте і виріжте печиво. Так само зробіть з усім тістом.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 190 градусів духовці 15 хвилин до золотистого кольору. Коли печиво охолоне, посипте цукровою пудрою.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.