Окрошка на кефірі з мінеральною водою: класичний рецепт

27.07.2023, 09:04 Переглядів: 2 932

 

Окрошка — це холодний суп, який готується переважно у теплий час і подається лише в охолодженому вигляді. Рецепт на кефірі допоможе вам, якщо під рукою немає квасу

Складові:

  • картопля — 300 г
  • яйця — 5 шт.
  • ковбаса варена — 250 г
  • кефір — 1 літр
  • мінеральна вода — 400 мл
  • сметана — 150 г
  • огірки свіжі — 300 г
  • редис — 200 г
  • зелена цибуля — пучок
  • кріп — пучок
  • гірчиця — 1 ст. л.
  • лимонна кислота — 0,5 ч. л.
  • сіль.

Приготування:

Відваріть картоплю. Яйця зваріть круто. Остудіть.

Наріжте невеликими однаковими кубиками картоплю, яйця, ковбасу, редис, огірки.

Дрібно наріжте цибулю та кріп.

У каструлю складіть усі нарізані інгредієнти. Посоліть, додайте сметану, лимонну кислоту та гірчицю.

Усе залийте кефіром та мінеральною водою. Перемішайте. Відправте окрошку в холодильник настоятися на 30 хвилин.

Поради

  • Заливайте окрошку холодним кефіром і холодною мінеральною водою.
  • Кефір, сметану беріть будь-якої жирності.
Автор: Мирослава Українська
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх