Окрошка — це холодний суп, який готується переважно у теплий час і подається лише в охолодженому вигляді. Рецепт на кефірі допоможе вам, якщо під рукою немає квасу
Приготування:
Відваріть картоплю. Яйця зваріть круто. Остудіть.
Наріжте невеликими однаковими кубиками картоплю, яйця, ковбасу, редис, огірки.
Дрібно наріжте цибулю та кріп.
У каструлю складіть усі нарізані інгредієнти. Посоліть, додайте сметану, лимонну кислоту та гірчицю.
Усе залийте кефіром та мінеральною водою. Перемішайте. Відправте окрошку в холодильник настоятися на 30 хвилин.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.