Ідеальні квашені огірки: рецепт від Андрія Величка

28.07.2023, 08:22 Переглядів: 2 332

 

Зараз саме зірковий час квашених, малосольних, хрумких огірків. А краще огірочків

Складові:

  • сіль
  • вода
  • огірки
  • трави
  • часник
  • гострий перець

Приготування:

Рецепт дуже простий — ложка солі на літр води, огірки та трави — обовʼязково кріп (огірки беремо молоді, а кріп — старий, із парасольками), ну і часник із гострим перцем.

На дно посудини кріп і часник із чилі, на них огірки, залили все солоною водою і залишили на 3 дні за кімнатної температури.

Починаючи з другого дня можна починати куштувати — щоб «зловити» той самий момент, коли огірки вже почали кваситися, але ще малосольні. І от коли у вас ідеальний огірок — можна ховати до холодильника.

До речі, щоб огірки були хрумкими, потримайте їх перед заквашуванням декілька годин у холодній воді.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх