Баклажани помийте та обріжте краї. Розріжте уздовж тонкими скибочками.
Пересипте сіллю і залиште 15-20 хвилин, щоб вийшла гіркота.
Базилік вимийте та обсушіть, а помідори та сир наріжте поздовжніми скибочками.
На розпеченій сковороді з невеликою кількістю олії обсмажте баклажани з двох боків до золотистого кольору.
Викладіть на паперовий рушник, щоб прибрати надлишки олії.
На кожен баклажан покладіть по скибочці помідора, сиру та листочок базиліка.
Посоліть і поперчіть. Загорніть у рулетик і так зробіть із кожним. Викладіть на блюдо та прикрасьте зеленню.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.