Знаменитий французький салат Нісуаз можна готувати з консервованого тунця, а можна замість нього використати обсмажений свіжий стейк цієї риби. У будь-якому разі вийде чудово
Відваріть яйця протягом 8 хвилин. Промийте під холодною водою та очистіть.
Картоплю відваріть у холодній підсоленій воді до м’якості.
Квасолю відваріть у киплячій воді до стану готовності.
Помістіть яйця, картоплю, квасолю, помідори (розрізані навпіл), цибулю (дрібно нарізану) та оливки у велику миску й акуратно перемішайте.
Відкрийте банку з тунцем і злегка розімніть його виделкою. Викладіть у салат згори.
Зробіть заправку: змішайте сіль, оцет і олію та полийте нею салат.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.