Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів
Очищену моркву натріть на тертці для корейських салатів. Плавлений сир натріть на великій тертці. Часник очистіть та пропустіть крізь прес.
Поєднайте всі складові, посоліть. Додайте майонез. Добре перемішайте.
Для подавання встановіть на тарілку для сервірування кулінарне кільце і викладіть морквяний салат. Утрамбуйте. Обережно зніміть кулінарне кільце. Перед подаванням поставте в холодильник на 30 хвилин. Прикрасьте свіжою зеленню.
Плавлений сир помістіть заздалегідь у морозильну камеру на 20 хвилин, щоб він затвердів і його можна було натерти на тертці.
Як заправку можна використовувати сметану.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.