Салат зі свіжої моркви з плавленим сиром: рецепт пікантної закуски

26.08.2023, 12:02 Переглядів: 2 173

 

Щоб салат вийшов смачним та корисним, вибирайте соковиту свіжу моркву. Її краще натерти на тертці для корейських салатів

Складові:

  • Морква свіжа – 3 шт.
  • Сир плавлений – 2 шт.
  • Часник – 2 зубчики
  • Майонез – 2 ст. л
  • Сіль
  • Свіжа зелень (петрушка, кріп)

Приготування:

Очищену моркву натріть на тертці для корейських салатів. Плавлений сир натріть на великій тертці. Часник очистіть та пропустіть крізь прес.

Поєднайте всі складові, посоліть. Додайте майонез. Добре перемішайте.

Для подавання встановіть на тарілку для сервірування кулінарне кільце і викладіть морквяний салат. Утрамбуйте. Обережно зніміть кулінарне кільце. Перед подаванням поставте в холодильник на 30 хвилин. Прикрасьте свіжою зеленню.

Поради

Плавлений сир помістіть заздалегідь у морозильну камеру на 20 хвилин, щоб він затвердів і його можна було натерти на тертці.

Як заправку можна використовувати сметану.

Автор: Мирослава Українська Джерело фото: Focus.UA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх