Брускета з помідорами: класичний італійський рецепт

7.09.2023, 21:30 Переглядів: 1 285

 

Брускета — класична італійська закуска, що складається з обсмаженого на грилі або підсмаженого хліба, натертого свіжими зубчиками часнику. Часто її доповнюють овочами або м’ясом та сиром — і виходить чудова закуска

Складові:

  • помідори — 6-7 шт.
  • червона цибуля — 1 шт.
  • часник — 3-4 зубчики
  • оливкова олія — 1 ст. л 
  • бальзамічний оцет — 2 ст. л 
  • свіжий базилік — невеликий пучок
  • сіль та перець для смаку
  • багет — 1 шт.
  • оливкова олія, для обсмажування
  • часник для натирання багета — 1 зубчик

Приготування:

Наріжте кубиками помідори (бажано попередньо знявши з них шкірку), дрібно наріжте цибулю, подрібніть часник. Багет наріжте середньої товщини скибочками.

Змішайте помідори, червону цибулю, часник, олію, оцет та базилік.

Викладіть скибочки багета на деко. Збризніть оливковою олією. Смажте до хрусткої скоринки.

Натріть кожну скибочку хліба зубчиком часнику.

Викладіть на кожну скибочку багета томатну суміш і одразу ж подавайте.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА Джерело фото: tsn.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх