Курячі грудки на мангалі: рецепт для пікніка

24.09.2023, 12:04 Переглядів: 904

 

Головне в цій страві — приготувати гарний маринад і не пересушити м’ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним. Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами

Складові:

  • Куряча грудка — 7 шт.
  • Цибуля ріпчаста — 2 шт.
  • Гірчиця гостра — 3 ст. л
  • Кетчуп «чилі» — 1 пачка
  • Приправа для шашлику — 1 ст. л
  • Перець чорний мелений
  • Сіль

Приготування:

Кожну грудку розріжте на дві частини, відріжте філе, накрийте його харчовою плівкою і відбийте трохи потовщену частину.

У мисці змішайте кетчуп, гірчицю, приправу, перець, посоліть.

Філе змастіть маринадом і перекладіть нарізаними кільцями цибулі. Поставте м’ясо маринуватися в холодильник на 1,5-2 години.

Потім викладіть його на мангал. Смажте до готовності, перевертаючи решітку.

Автор: Мирослава УКРАЇНСЬКА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 32 від 8 серпня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх