Головне в цій страві — приготувати гарний маринад і не пересушити м’ясо. Тоді воно виходить соковитим та смачним. Курячі грудки на мангалі добре поєднуються зі свіжими овочами
Кожну грудку розріжте на дві частини, відріжте філе, накрийте його харчовою плівкою і відбийте трохи потовщену частину.
У мисці змішайте кетчуп, гірчицю, приправу, перець, посоліть.
Філе змастіть маринадом і перекладіть нарізаними кільцями цибулі. Поставте м’ясо маринуватися в холодильник на 1,5-2 години.
Потім викладіть його на мангал. Смажте до готовності, перевертаючи решітку.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.