Якщо ви любите випічку з медом — цей рецепт для вас. Медові пряники довго залишаються м’якими та свіжими
Для приготування пряників необхідні складники, які є практично у кожної господині.
Складники:
Жовтки, білок, мед, цукор і сіль збийте віночком. Влийте цю суміш у кефір та олію. Ще раз добре збийте.
Всипте поступово просіяне борошно із содою і замісіть некруте тісто. Розкачайте його у пласт завтовшки один сантиметр.
За допомогою формочки або склянки витисніть кружечки.
Викладіть пряники на деко, застелене пергаментом, на невеликій відстані один від одного.
Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці за температури 180 градусів 20-25 хвилин.
Приготуйте помадку: збийте віночком білок із цукром до повного його розчинення.
Після закінчення випікання пряників дістаньте їх із духовки. Швидко змастіть збитим білком. Поставте до духовки ще на десять хвилин.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.