8 місяців чекали на диво: ексепртиза ДНК підтвердила загибель воїна з Кременчуччини Владислава Дьоміна (доповнено)

16.02.2024, 18:31 Переглядів: 4 100

 

Вічна шана загиблому захиснику України

Загинув житель села Великі Кринки — Владислав Дьомін. Наприкінці червня 2023 року Владислав зник на Донецькому напрямку. Й лише через 8 місяців, після експертизи ДНК, вдалося встановити, що військовий загинув при захисті України. 

26 квітня 2023 року він був призваний по мобілізації. Службу проходив у складі 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на посаді старшого стрільця-оператора 3 механізованого відділення.

25 червня Владислав зник безвісти на Донецькому напрямку. 8 місяців рідні вірили в диво та чекали на повернення Владислава.

Однак молодий воїн загинув, в результаті експертизи ДНК його тіло було ідентифіковано. Свій останній бій під час наступальних дій він прийняв в районі села Міньківка Бахмутського району.

Редакція «Кременчуцького Телеграфа» висловлює співчуття рідним та близьким!

Доповнено

Прощання з військовим відбулося 17 лютого у Глобинській громаді. Схилившись на коліно рідні, друзі та небайдужі зустріли Владислава.

Безкінечно довгих 8 місяців солдат Дьомін вважався безвісти зниклим. Родина, друзі, колеги по роботі вірили в диво і продовжували шукати і чекати Владислава. Врешті-решт, експертизою ДНК тіло було ідентифіковано та офіційно встановлено факт загибелі воїна.

Народився Владислав Олександрович 9 червня 1995 року у с.Великі Кринки Глобинської громади Кременчуцького району Полтавської області. 2011 року закінчив навчання у місцевій школі та вступив до Решетилівського професійного аграрного ліцею імені Боровенського; здобув професію слюсаря-механізатора. Трудова біографія юнака невелика – працював тваринником в агрофірмі «Степове», а також у ТОВ «Глобинський м’ясокомбінат».

26 квітня 2023 року був призваний за мобілізацією до лав ЗСУ. Службу проходив у складі 30 окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького на посаді старшого стрільця-оператора 3 механізованого відділення.

Через два місяці, 25 червня, Владислав прийняв свій останній бій поблизу населеного пункту Міньківка Бахмутського району на Донеччині.

 


Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх