Шведські дослідники стверджують, що регулярне вживання яєчні з ковбасою або беконом пов’язане з високим ризиком появи зайвих кілограмів, а також серйозних проблем у роботі організму, що може призвести до раку підшлункової залози та підвищує ризик інсульту.
Спільне споживання цих продуктів погіршує засвоєння білка. Особливо це стосується соєвого молока. Все, що ви отримаєте, якщо будете запивати яєчню соєвим молоком — це повний шлунок та ударну дозу холестерину.
Танін, що міститься в чаї, не дає повною мірою засвоювати корисним речовинам, які можна отримати після термічного оброблення яєць. Яйця вважаються продуктом, багатим на вміст заліза. А танін знижує його засвоєння. Мало того, таке поєднання може викликати закреп.
Авідин, що міститься в рибі, бере участь у нейтралізації вітаміну В7, внаслідок чого риба втрачає свої корисні властивості.
Дієтологи вважають, що банани краще не поєднувати з іншою їжею. Вони уповільнюють травлення і погано засвоюються в будь-якому поєднанні. Виділіть для бананів окремий час: вони чудові для перекусів.
Інформація
Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.