Домашня буженина від газети «Для дому і сім'ї»: просто, швидко, смачно

3.04.2024, 22:00 Переглядів: 812

 

На приготування буженини не потрібно мати великий досвід у кулінарії та багато часу. Необхідно лише замаринувати м'ясо та загорнути його у фольгу

Інгредієнти:

1 кг свинячий ошийок

1 шт.часник

20 г приправи до мʼяса

10 г паприки меленої

20 г перцю каєнського

Сіль, перець чорний мелений

50 мл олія соняшникова

  • Часник почистити, нарізати пластинками
  • Змішати приправу для свинини, паприку, каєнський перець, сіль і чорний перець.
  • М’ясо помити, прибрати все зайве, обсушити та зробити глибокі надрізи.
  • Часник обваляти в суміші спецій і вкласти у надрізи в м’ясі.
  • Решту спецій змішати з олією і натерти цією сумішшю м’ясо.
  • М’ясо загорнути у харчову плівку та залишити на дві години при кімнатній температурі маринуватися.
  • Форму для запікання застелити пергаментом, та викласти туди м’ясо.
  • Запікати спершу у розігрітій до 200 градусів духовці близько 20 хвилин, а потім ще 60 хвилин при температурі 140 градусів.
  • Готове м’ясо перекласти на тарілку, накрити фольгою і залишити ще на 15 хвилин.

Смачного! 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 50 від 12 грудня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх