Смачні рецепти на Великдень від газети «Для дому і сім'ї»: фаршировані запечені яйця в шкаралупі

4.05.2024, 16:02 Переглядів: 865

 

Саме час планувати, які страви подати до святкового столу 

Фаршировані запечені яйця в шкаралупі

Інгредієнти:

  • 6 яєць;
  • 200 г відвареного курячого філе;
  • 1 цибулина;
  • 50 г сиру;
  • 30 г сметани;
  • 20 г вершкового масла;
  • пучок зелені;
  • чорний мелений перець на смак;
  • сіль на смак.

Розбийте кожне яйце посередині та вилийте вміст у тарілку, а самі половинки шкаралупи промийте всередині. Яйця посоліть, поперчіть та трохи збийте.

Цибулю дрібно поріжте та спасеруйте на вершковому маслі до м'якості, потім додайте яєчну суміш і обсмажте, постійно помішуючи, поки яйця не загуснуть.

Подрібніть в блендері відварну курячу грудку, додайте обсмажені яйця, сир, зелень і знову подрібніть до бажаної консистенції.

Отриманим фаршем начиніть яєчні шкарлупки та випікай на решітці в духовці при температурі 185°C 25-30 хвилин.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 45 від 7 листопада 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх