На роботі в батьків: діти співробітників Біланівського ГЗК наочно побачили підприємства Ferrexpo

13.05.2024, 15:34 Переглядів: 437

 

Діти змогли посиліти у кабіні пожежного автомобіля, а також долучилися до гасіння навчальної пожежі

Працівники Біланівського гірничо-загачувального комбінату, наймолодшого на Полтавщині, влаштували екскурсію для своїх дітей, що містила низку локацій як на Полтавському, так і на Біланівському ГЗК, що входять до складу Ferrexpo.
Захопливі краєвиди кар’єру БГЗК, величезні автосамоскиди й справжній пожежний автомобіль, в кабіні якого дозволили побувати, — справили неабияке враження на малечу. Як і можливість понабирати повні кишені скарбів на оглядовому майданчику Полтавського ГЗК — зразків гірничої маси з барвистими вкрапленнями, які ще довго нагадуватимуть про чудовий день.
Найбільш вражаючою складовою екскурсії стала активна участь дітей в гасінні учбової пожежі — діти спробували викликати пожежну бригаду й побачили механізм злагоджених дій для оперативної ліквідації надзвичайної ситуації. Потому ж малечі запропонували спробувати повправлятися в умінні користуватися вогнегасником під наглядом дорослих.
Біланівський ГЗК разом з Полтавським та Єристівським ГЗК входять до складу залізорудної компанії Ferrexpo, акції якої котуються на Лондонській фондовій біржі. У компанії зазначають, що готові влаштовувати подібні екскурсії й для співробітників інших підприємств.

Такі заходи сприяють тому, що діти змалку розуміють, які важливі професії в їхніх батьків. Для Ferrexpo це хороша нагода продемонструвати підростаючому поколінню переваги працевлаштування на підприємства і познайомити з умовами роботи на різних посадах, — підсумував Юрій Химич, генеральний директор Біланівського ГЗК.


Автор: Яна Гудзь
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх