Співробітники підприємств Ferrexpo створили благодійний фонд

21.05.2024, 13:20 Переглядів: 482 Новини компаній

 

Волонтери виготовляють газові балони, ремонтують автівки військових, допомагають купувати необхідне спорядження

Днями волонтери з числа співробітників різноманітних структурних підрозділів залізорудної компанії Ferrexpo об’єдналися в благодійний фонд «Волонтери Горішніх Плавнів».

Фонд створили шість співзасновників з числа співробітників Полтавського та Єристівського гірничо-збагачувальних комбінатів, що входять до складу Ferrexpo. Керівником організації є Олег Тіунов, майстер виробничого навчання центру технічної експертизи (ЦТЕ), який демобілізувався з лав ЗСУ наприкінці минулого року й добре знає, чим саме може допомогти бійцям та бійчиням на передовій.

Я по-іншому просто не можу: раз за станом здоров’я більше не придатний до служби, значить тут, у тилу, маю працювати, щоб допомагати своїм колегам, які продовжують у надскладних умовах давати відсіч ворогу. Тому разом з іншими співробітниками Ferrexpo долучаємося до найважливішої справи сьогодення — підтримки воїнів та воїнок ЗСУ, — наголосив Олег Тіунов.

Він разом з колегами з ЦТЕ ще з минулого року займається виготовленням газових балонів, які можна використовувати як для підігріву їжі, так і щоб приймати душ у польових умовах; організовує ремонт військових машин та збори донатів для закупівлі необхідного спорядження, зокрема й пончо-невидимок. Часто й сам на власному транспорті доставляє все потрібне на нуль. Звітує про виконані для військових запити в соцмережах. Додає, що пишається працювати в Ferrexpo, де на кожен заклик про допомогу військовим відгукуються всі — й керівники, й інженерно-технічні працівники й робітники.

Співробітники компанії звикли турбуватися й дбати про тих, хто стоїть на захисті нашої Батьківщини. Від початку повномасштабного вторгнення компанія Ferrexpo з активами на Полтавщині створила Гуманітарний фонд, через який вже спрямувала понад 1 млрд грн для допомоги різноманітних бойових підрозділів ЗСУ та громад у 12 областях України, що найбільше постраждали від повномасштабного вторгнення.

Автор: Яна Гудзь
Теги: Ferrexpo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх