Готуємо з газетою «Для дому і сім'ї»: скумбрія на мангалі

8.06.2024, 12:02 Переглядів: 512 Коментарів: 1

 

Це досить поширена і доступна, проста в приготуванні, смачна та ароматна страва 

Складові:

Скумбрія – 3 шт.

Лимон – половинка

Сіль – на смак

Запашний перець – на смак

Рослинна олія – 4 ст. л.

Часник – 2 зубочки

Імбир – 1 ч. л.

Італійські трави – 1,5 ч. л.

Базилік – 1 ч. л.

  • Розморожуємо скумбрію, відрізаємо голови, плавники, хвости. Видаляємо нутрощі і плівки. Добре промиваємо, робимо кісткові надрізи. Поливаємо соком лимона, перчимо.
  • Готуємо маринад: часник треба розім’яти, змішати з імбиром, базиліком, італійськими травами. Залити невеликою кількістю рослинної олії і перемішати.
  • Гарненько намажте скумбрію маринадом і залиште маринуватися на 30-40 хв.
  • Коли вугілля вже буде тліти, викладаємо скумбрію на решітку мангала. Запікаємо по 8-10 хвилин із кожного боку.
  • Знімаємо рибку з мангала й одразу ж подаємо ще гарячою.
  • Скумбрія жирна риба, тому, щоб збалансувати, подавайте з великою кількістю свіжих овочів. Скумбрія, запечена на мангалі – це здорово, корисно, швидко і дуже просто.

Смачного!

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 1

994
8 червня 2024 17:18

Скумбрія по 8 гривень?blush


3 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх