У Потоках відкрили офіс поліцейського офіцера громади: хто слідкуватиме за порядком

7.06.2024, 07:03 Переглядів: 538

Офіс обслуговуватиме кілька населених пунктів

6 червня у селі Потоки Кременчуцького району відкрили офіс поліцейського офіцера громади. Він обслуговує Потоківський старостинський округ, який охоплює чотири сільські населені пункти – Потоки, Соснівку, Малу Кохнівку та Придніпрянське. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Полтавській області. 

В офісі працюватиме офіцер громади Володимир Стрючалін. 

— У розпорядженні поліцейського офіцера громади є сучасне службове приміщення, відповідне технічне оснащення, а також службовий позашляховик «Renault Duster», споряджений стандартним набором корисних інструментів та пристроїв, що можуть стати у пригоді, у будь-якій ситуації для надання допомоги місцевим мешканцям, — йдеться у повідомленні. 

Нагадаємо, у жовтні 2023 року начальник Кременчуцького районного управління поліції Олександр Холондович анонсував створення офісу поліцейського офіцера громади у Потоківському старостинському округу.

Хто такий поліцейський офіцер громади?

Як раніше розповідали у Нацполіції, поліцейський офіцер громади — повноправний представник своєї громади, який має орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень.

Автор: Телеграф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх