Ціни на деякі продукти у Кременчуці завищені — Держпродспоживслужба

11.06.2024, 13:03 Переглядів: 980

 

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби проаналізували ціни на соціально значущі продукти у Кременчуці та Пирятинській громаді. У п’яти випадках встановили завищену торгову націнку  

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби у Полтавській області виявили завищені ціни на продукти у Кременчуці. Про це повідомляють у пресслужбі управління.

Спеціалісти проаналізували місця торгівлі соціально значущими продуктами у Кременчуці та Пирятинській громаді і на п’яти об'єктах виявили перевищення цін на деякі товари.

За результатами перевірки продавці знизили ціни шляхом зменшення торговельної надбавки з 43,8% до 10%.

Ціни знизили на такі продукти:

  • борошно пшеничне вищого ґатунку ТМ «Алексис»  вагою 1 кг — з 21,00 грн до 16,06 грн, або на 4,94 грн (торговельну націнку знижено з 43,84% до 10%);
  • батон «Гірчичний» вагою 500 грамів — з 28,00 грн до 24,10 грн, або на 3,91 грн (торговельну націнку знижено з 27,86% до 10%);
  • олія рафінована ТМ «Чугуєв» вагою 460 г — 30,00 грн до 24,80 грн, або на 5,20 грн (торговельну націнку знижено з 33,1% до 10%).

Також у Держпродспоживслужбі закликають громадян повідомляти в управління про виявлення факту завищення цін на соціально значущі продукти.

Нагадаємо, «Кременчуцький Телеграф» щотижня публікує моніторинг цін на соціально значущі товари у місті. Наприклад, станом на 6 червня у Кременчуці подешевшали курячі яйця, соняшникова олія, буряк, молоко та цукор. Здорожчали ж рання капуста та  ріпчаста цибуля.

Автор: Яна Гудзь Джерело фото: ua.korrespondent.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх