Заступник міського голови Кременчука Кравченко перебуває за кордоном

13.06.2024, 20:05 Переглядів: 1 385

Після травневої зустрічі кременчуцької та литовської делегації, останні пообіцяли надати додаткову допомогу для українських захисників

Заступник міського голови Кременчука Дмитро Кравченко нині перебуває у закордонному відрядженні. Чиновника відправили у складі кременчуцької делегації до литовського міста-побратима Кременчука Алітус. Про це стало відомо під час постійної депутатської комісії з питань екології, регулювання земельних відносин, містобудування та архітектури 13 червня. 

За словами секретаря міської ради Юрія Гриценка, замість Кравченка у Литву мав їхати міський голова Віталій Малецький, втім він зараз перебуває в Данії. Після травневої зустрічі кременчуцької та литовської делегації, останні пообіцяли надати додаткову допомогу для українських захисників. 

Нагадаємо, 16 травня у Кременчуці на вулиці Алітуська відкрили однойменну алею. На урочистому відкритті були присутні представники литовської делегації: радник міста Алітус Саулюс Івошко, директор алітуської гімназії Донатас Василяускас, а також мер міста Кременчук Віталій Малецький й інші посадові особи.

У той же день Малецький анонсував візит кременчуцької делегації до литовського міста Алітус, який був запланований на початок червня. 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх