На російсько-українській війні загинув військовий з Кременчуччини Василь Зеленський

14.06.2024, 11:33 Переглядів: 1 435

Вічна шана полеглому захиснику

Завтра, 15 червня, на Кременчуччині відбудеться прощання із полеглим Героєм — Василем Зеленським. Церемонія прощання відбудеться о 12.00 в селищі Семенівка.

Василь Васильович Зеленський, житель села Греблі, 1980 року народження. Захисник України помер 12 червня 2024 року внаслідок тяжких поранень, отриманих під час боїв у районі села Уманське Донецької області.

Редакція «Кременчуцького Телеграфа» висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого.

Доповнено

15 червня Семенівська громада зустріла та провела в останню путь солдата кулеметника стрілецького відділення стрілецького взводу стрілецької роти в\ч 7311 в\ч А 7044 Василя Васильовича Зеленського, який загинув захищаючи незалежність та територіальну цілісність України.

 

Василь Васильович народився 7 січня 1980 року. Його дитинство і юність минули в с. Товсте. У 1996 році він закінчив Товстівську восьмирічну школу. Навчання продовжив у професійно-технічному училищі міста Кременчука, де здобув професію столяра. Наприкінці 1990-х проходив строкову службу в лавах Збройних сил України.
З 2011 по 2017 роки трудився у ФГ «Товсте». З 2017 року працював на автозаправній станції.
Чоловік мав велику дружню родину. Був одружений та виховував двох чудових доньок.

Провести в останню путь Героя прийшли рідні, близькі, знайомі, жителі громади, побратими, військовослужбовці та представники влади.

Помер Василь Васильович 12 червня 2024 року внаслідок тяжких поранень, отриманих під час боїв у районі н. п. Уманське Донецької області.

Щирі слова співчуття висловили селищний голова Людмила Милашевич та начальник третього відділу Кременчуцького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки підполковник Станіслав Ковалевський.

У ці гіркі хвилини вся Семенівська громада розділяє горе сім’ї та непоправну втрату. Кожен житель схиляє голову перед відважністю, стійкістю та патріотизмом Василя Васильовича, який віддав своє життя за Україну і за кожного з нас.
 

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх