Корисні ресурси, які допоможуть військовим та ветеранам отримати правову допомогу – Полтавська ОВА

25.06.2024, 07:01 Переглядів: 394

 

Від соціальних послуг до юридичної допомоги

Про консолідацію зусиль для надання повноцінної підтримки військовим, ветеранам війни та їхнім родинам повідомляє начальник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін.

- Від соціальних послуг до юридичної допомоги. Зібрали корисні ресурси, які допоможуть безкоштовно отримати консультації з правничих питань. Кожен на своєму місці допомагаємо одне одному, - написав він у своєму Телеграм-каналі. 

Очільник області навів перелік цих ресурсів:

  • На базі Полтавської ОВА – щосереди з 16.00 до 18.00 - для отримання послуги варто попередньо записатися за телефоном: 0532562733 або заповнити анкету
  • «Єдина ветеранська лінія» – спеціальна телефонна лінія для підтримки ветеранської спільноти, членів їх сімей та родин загиблих захисників і захисниць - 0800505217.  
  • Фахівці системи безоплатної правничої допомоги надають первинну та вторинну правову допомогу. Звернутися можна за номером контакт-центру 0800213103, а також через мобільні застосунки «Безоплатна правнича допомога» та «Твоє право». 
  • ГО «Юридична сотня» допомагає щодо питань проходження військової служби та соціального забезпечення. Отримати необхідну допомогу можна на сайті або за номером гарячої лінії 0800308100.
  • Чат-бот у Telegram від ГО «Принцип» зорієнтує у запитаннях про документи: як отримати довідки, як скласти рапорти, а також дізнатися про пільги, лікування й реабілітацію тощо. Ним можуть скористатися військові, ветерани війни, їхні сім'ї, а також рідні полонених та загиблих захисників. 
Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх