У Глобинській громаді ремонтують дорогу

Сьогодні, 17:20 Переглядів: 148

 

Уже відновили дорожнє покриття на ділянці 7 тис. м2

У Глобинській громаді триває ремонт дорожнього покриття. Про це інформує очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін.

Робітники ліквідовують вибоїни та просідання, перекладають верхні шари асфальтобетонного покриття. Наразі відновили близько 7 тис. м² дорожнього покриття, доповідає Пронін.

 

Щодня на об’єкті працюють 12-15 робітників і механізаторів. Залучають спецтехніку — асфальтоукладальник, катки, автогрейдер. Уже виконали більшість від запланованих робіт на ділянці. Кошти на ремонт спрямувала громада в межах співпраці з Агентством місцевих доріг області, — стверджує керівник ОВА.

За словами Проніна, наразі в області ремонт доріг триває у 20-ти громадах. Незабором роботи розпочнуться ще у 6-ти. Загалом на Полтавщині уже відновили близько 72 тис. м² дорожнього покриття.

 

Нагадаємо, депутати Кременчуцької міської ради звертатимуться до Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України та Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Полтавській області щодо ремонту дороги через Піщане.

Автор: Яна Гудзь Джерело фото: Полтавська ОВА
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.

Дороги & Дурні:

Проект тижневика «Кременчуцький ТелеграфЪ», який покликаний підняти громадськість для вирішення нагальних дорожніх проблем (світлофори, знаки, розмітка, ремонт доріг, освітлення, конфліктні ситуації з поліцією та іншими службами) і, природньо, разом будемо «сварити» порушників ПДР.

Чекаємо ваших фото- і відеотрофеїв, відгуків, пропозицій, питань.

E-mail: telegraf.in.ua@gmail.com
Телефон: (068) 640-44-48
Facebook: facebook.com/telegraf.in.ua.kremenchug/

Читайте також:



Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх