За минулу добу на Полтавщині потонули четверо людей, а рятувальники загасили 17 пожеж та врятували людину

Сьогодні, 09:33 Переглядів: 167

 

Через спекотну погоду побільшало пожеж та нещасних випадків на воді

За попередню добу на Полтавщині сталося 17 пожеж. В одній з них вдалося врятувати людину. Про це повідомляють в оперативному зведенні у пресслужбі Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області.

За даними надзвичайників, учора вдалося погасити лісову пожежу у Новосанжарській громаді. Знищено лісову підстилку на площі 1,9 га.

Серед 17 пожеж, зафіксованих на території області, 4 сталися на Кременчуччині.

Учора, 7 липня о 11.27 пожежа виникла у підвальному приміщенні багатоквартирного житлового будинку в місті Глобине на вулиці Полтавський Шлях. Будинок врятовано від вогню, а до гасіння пожежі залучалось одне відділення 6 ДПРП. В зв’язку з сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

О 16.20 надійшло повідомлення про пожежу на відкритій території в селі Квіти Козельщинської громади. Знищено суху рослинність на площі 0,04 га.

А о 19.31 в селі Солониця на вулиці Виноградна загорілася господарча споруда, яку знищив вогонь. Врятовано дві поряд розташовані господарчі споруди. До гасіння обох пожеж на Козельщині залучалося відділення 7 ДПРП.

О 17.11 в місті Горішні Плавні на вулиці Гірників виникла пожежа у багатоквартирному житловому будинку. Внаслідок її травмовано одну людину, а ще одну вогнеборцям вдалося врятувати. До гасіння залучалось  одне відділення 17 ДПРЧ. В зв’язку з сильним задимленням рятувальники працювали в апаратах захисту органів дихання.

У Головному управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Полтавській області повідомили про 4 нещасні випадки на воді, які сталися у неділю, 7 липня.

О 10.00 у Кременчуці в районі набережна Лейтенанта Дніпрова потонув чоловік, тіло якого вилучили з Дніпра працівники КП «Кременчук АКВА-СЕРВІС».

Учора нещасні випадки на воді також сталися у Полтаві на річці Ворскла, на ставку поблизу села Ковердина Балка на Миргородщині та на озері «Десантників» в селі Пулинці Лубенської громади.

Нагадаємо, у п'ятницю, 5 липня, у Кременчуці потонув  59-річний місцевий мешканець. Його витягла з води дружина, вона ж викликала поліцію та «швидку», однак врятувати чоловіка не вдалося.

Автор: Віктор Крук
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх