Учора рятувальники ДСНС чотири рази виїжджали на гасіння пожеж у Кременчуцькому районі – у полі знайшли труп людини

Сьогодні, 09:25 Переглядів: 522

 

Тіло чоловіка було виявлено поблизу місця загоряння сухої рослинності в селі Великі Кринки Глобинської громади

Учора, 16 липня, рятувальники Кременчуцького районного управління ДСНС 4 рази виїжджали на гасіння пожеж у Кременчуцькому районі. Про це повідомляє пресслужба управління ДСНС.

Тричі гасили загоряння сухої рослинності на відкритій території. Під час ліквідації пожежі сухої рослинності в селі Великі Кринки Глобинської територіальної громади рятувальники 6-го державного пожежно-рятувального поста виявили тіло людини без ознак життя. Пожежу погасили о 19.30, причини смерті людини встановлюють правоохоронці.

 

Учора о 14.29 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності  поблизу села Бориси Глобинської громади. Пожежу гасили одне відділення 6-го ДПРП та підрозділ місцевої пожежної охорони міста Глобине. Пожежу вдалося ліквідувати о 16.15. Вогонь знищив суху рослинність на площі 0,8 га.

А о 17.44 надійшло повідомлення про пожежу сухої рослинності в селі Бурти. Кам'янопотоківської територіальної громади.

Загоряння гасили одне відділення 15-ї ДПРЧ та підрозділ місцевої пожежної охорони села Кам'яні Потоки. Вогонь погасили о 19.13. Внаслідок пожежі знищена суха рослинність на площі 0,5 га.

 

Учора, 16 липня, о 13.31 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у господарчій споруді в селищі Козельщина. Господарча споруда була повність охоплена вогнем. Вогнеборці на гасіння пожежі подали ствол типу «Protek». У зв’язку із сильним задимленням працювала ланка газодимозахисників.

Пожежу вдалося ліквідувати о 14.05. Вогонь знищив господарчу споруду та майно всередині. Вдалося врятувати господарчу споруду розташовану поруч. Травмованих чи загиблих внаслідок  цієї пожежі не зареєстровано.

До гасіння залучалося одне відділення 7-ї ДПРП. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Нагадаємо, у понеділок, 15 липня, у Кам'янопотоківській громаді Кременчуцького району сталася пожежа на відкритій території. Вогонь охопив близько 2 га території та стрімко поширювався на прилеглі житлові будинки. Вогнеборці погасили пожежу та врятували будинки, але вигоріло 2 га сухостою.

Того ж дня у Кременчуці згоріло 5 га сухостою.

Автор: Віктор Крук Джерело фото: Кременчуцьке районне управління ДСНС
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх