Протести проти відключення світла: як це коментують у поліції Полтавщини

Вчора, 16:31 Переглядів: 5 900 Коментарів: 3

За словами речника обласної поліції Юрія Сулаєва, тема відключення електрики нині є «болючою» і дехто спекулює цим

Поліція Полтавщини проводить роботу стосовно організаторів та «підбурювачів» протестів проти відключень світла в області. Про це повідомив керівник Головного управління Національної поліції Полтавщини Євген Рогачов під час брифінгу 18 липня. 

За його словами, основне завдання поліції — це не дати мирним акціям «перейти у гарячу фазу». Також поліція перевіряє і те, чи є організатори акції жителями Полтавської області, а не люди, які приїхали з інших регіонів України, розповів Рогачов.

Речник обласної поліції Юрій Сулаєв додав, що тема відключення електрики нині є «болючою» і дехто спекулює цим. Він закцентував, що у відсутності світла винна Росія, а не енергетики країни. 

Протести проти відключення світла на Полтавщині: що відомо

Ввечері 16 липня жителі Полтави вийшли на мітинг — люди вимагали включити електрику, якої у їх оселях не було майже добу. Учасники мітингу перекрили одну з доріг міста.

За словами очевидців, таким чином мешканці цих вулиць хотіли вийти на контакт із «Полтаваобленерго», яке не відповідає на їхні скарги. До протестувальників приїхали очільник Полтавської облвійськадміністрації Філіп Пронін та виконувачка обов’язків міського голови Полтави Катерина Ямщикова, розповідають очевидці. З населенням знайшли компроміс — на місце виїхала додаткова бригада обленерго та почала виконувати ремонтні роботи уночі.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст та натисніть Ctrl+Enter, щоб повідомити про це редакцію.

Коментарі: 3

993
Вчора, 17:39

Це схоже на каZапські провокації, як було з Майданом. Спочатку винудили януковича відмовитись від підписання асоціації з ЄС, знаючи що молодь буде не задоволена і вийде на протест, а може й підштовхнули. Потім пригнали Беркут з Криму, Харкова та Донбасу, тіпа київського не було і почали крошити черепа дітям студентам. Знали яка буде реакція людей. Далі побитих беркутівців демонстративно привезли в Крим і показали, що з ними зробили тіпа бандерівці, ще й запустили байку, що в Крим їдуть бандерівці різати руських. І під цим соусом відтяпали Крим. Далі події розвивались як розвивались...


3 18
199
Сьогодні, 09:49

Это связано с тем, что облэнерго зажравшаяся контора. Создали кучу "промокашек" между абонентом и собой, понапринимали внутренних инструкций, напрямую ни с кем поговорить нельзя, только по переписке. А самое плохое - у абонента нет выбора, нет конкуренции, они монополисты. Тебе бумажку подсунили и либо подписуй либо сиди без света.


8 2
993
Сьогодні, 11:49

Цитата: Andron777

Це схоже на каZапські провокації, як було з Майданом... Дуже здивований реакцією людей... Це говорить лише про те, що люди не цікавляться причинами тої чи іншої ситуації в державі. Тому і далі роблять помилки на виборах влади.

 


0 0

Інформація

Користувачі, які знаходяться в групі Гості, не можуть залишати коментарі до даної публікації.
Будь-ласка, ЗАРЕЄСТРУЙТЕСЬ.
Ознайомтесь із правилами коментування.
Читайте також:
  • Kiaparts
  • НОВИНИ ПАРТНЕРІВ:


Свіжий випуск (№ 25 від 20 червня 2024)

Для дому і сім'ї

Читати номер

Для дому і сім'ї - програма телепередач

Читати номер

Приватна газета

Читати номер
Попередні випуски
Вверх